nieuw SKL keuringstation voor de keuring van motorvatspuiten in Noord-Brabant


12-02-2015

Handelsonderneming C.J. Klep B.V. is per 12 februari 2015 erkend als SKL keuringstation voor de periodieke keuring van spuitapparatuur in de (glas)tuinbouw. Dit betreft de SKL keuring van motorvatspuiten (zowel mobiel als vast opgesteld) inclusief spuitpistolen, spuitmasten en spuitbomen, LVM/fog apparatuur en doseerapparatuur voor gewasbeschermingsmiddelen. De firma Klep beschikt over de juiste testapparatuur en opgeleide keurmeesters om deze keuringen op een goede manier uit te voeren.

Handelsonderneming C.J. Klep B.V. is gevestigd aan de Korte Brugstraat 100 te Etten-Leur en is telefonsich bereikbaar via telefoonnummer: 076-5012831 of per e-mail door hier te klikken. Meer informatie over de firma Klep is te vinden op hunj website: http://www.klep-agro.nl/

De periodieke SKL keuring van alle typen motorvatspuiten is wettelijk verplicht. Voor 22 december 2016 dienen alle motorvatspuiten minimaal 1 keer gekeurd te zijn. Voor eind 2014 moeten alle machines en installaties met een bouwjaar van 1996 en ouder (of waarvan het bouwjaar onbekend is) gekeurd te zijn, voor eind 2015 de machines met een bouwjaar voor 2000 en op 22 december 2016 moeten alle installaties van 3 jaar en ouder gekeurd zijn. Deze keuring moet dan elke drie jaar herhaald worden.

Meer informatie over deze keuringen is te vinden door hier te klikken.<<