TrekkerScan, gegarandeerd goed!


30-08-2012

 

Lancering nieuw initiatief: TrekkerScan, gegarandeerd goed!

 

Het COM,  Federatie Agrotechniek en SKL vinden dat periodieke trekkerkeuringen gestimuleerd moeten worden. Daarom geven ze tijdens de Agrotechniek Holland beurs in Biddinghuizen de aftrap voor een nieuw initiatief: TrekkerScan, gegarandeerd goed!

 

Bij veel eindgebruikers leeft ten onrechte het gevoel dat regelmatig onderhoud en keuren van een trekker uitsluitend een vervelende kostenpost is. In de praktijk blijkt echter dat het wel degelijk aantoonbare voordelen heeft, zoals:

-          minder kans op stilstand

-          hogere brandstofbesparing

-          veilig werken

-          een hogere inruilwaarde

 

Het nieuwe initiatief TrekkerScan, gegarandeerd goed!  wijst de eindgebruiker vooral op deze voordelen. Tijdens Agrotechniek Holland gebeurt dit in het paviljoen ‘Werkplaats van de Toekomst.’ Na  Agrotechniek Holland zullen het COM, de Federatie Agrotechniek en SKL via andere kanalen campagne voeren voor een goed, gedegen en gedragen systeem van trekkerkeuringen.

 

Aanmelden voor een TrekkerScan

De TrekkerScan kan worden uitgevoerd door de COM-Keur gecertificeerde bedrijven en SKL trekkerkeurstations die de juiste faciliteiten en uitrusting hebben om een dergelijke keuring uit te voeren. Mechanisatiebedrijven worden gestimuleerd om regionale samenwerking te zoeken zodat ook de klanten van niet gecertificeerde mechanisatiebedrijven bediend kunnen worden.

 

Gratis TrekkerScan
Om de aandacht van de eindgebruikers te trekken, kunnen ze een gratis TrekkerScan winnen. Deze actie staat vermeld in de folder die op Agrotechniek Holland  wordt uitgedeeld. Op de website www.TrekkerScan.nl  kan men zich aanmelden en daardoor kans maken op een gratis TrekkerScan.

 

Klik hier voor het volledige persbericht.<<