Nieuw SKL Trekkerkeuringstation in Noord-Brabant


17-02-2011

LMB Harrie van Hulten te Nieuwkuijk (NBr) is per 17 februari 2011 erkend als SKL keuringstation voor uitvoering van de periodieke SKL Trekkerkeuringen.

LMB Harrie van Hulten beschikt over alle testapparatuur en opgeleide keurmeesters om alle merken en typen trekkers goed en efficient te keuren volgens het SKL protocol.
U kunt de firma Harrie van Hulten vinden aan de Grutter 1 te Nieuwkuijk (NBr) en is bereikbaar via telefoon: 073-5112429 of per e-mail:  info@harrievanhulten.nl Meer informatie over LMB Harrie van Hulten kunt u vinden op hun website: www.harrievanhulten.nl

De SKL Trekkerkeuring is een complete keuring voor alle typen trekkers en gericht op zowel een technische beoordeling van de trekkers als een veiligheidsinspectie. Tijdens de keuring worden alle relevante onderdelen van de trekker nagemeten of geinspecteerd. De resultaten worden weergegeven op een duidelijk keuringsrapport en op de trekker wordt een goedkeuringsticker geplakt.
In het kader van de Arbo-wet is het verplicht dat alle arbeidsmiddelen, dus ook trekkers, periodiek gekeurd worden. De SKL Trekkerkeuring is een goede manier om hier invullen aan te geven.

Meer informatie over de SKL trekkerkeuringen kunt u vinden door hier te klikken.<<