Nieuw SKL keuringststation voor de keuring van motorvatspuiten in Groningen


28-01-2015

Heeres Mechanisatie en Hydrauliek te Nieuwe-Pekela is erkend als SKL keuringstation voor motorvatspuiten.Dit betekent dat Heeres alle spuitapparatuur die gebruikt wordt in de glastuinbouw kan keuren, zowel de diverse typen motorvatspuiten en spuitbomen/masten maar ook ruimtebehandelingsapparatuur zoals fog en LVM apparatuur.

Heeres heeft de juiste testapparatuur en opgeleide keurmeesters in dienst, om de keuringen op een goede en efficiente manier uit te voeren.

Heeres Mechanisatie en Hydrauliek  is te vinden aan de Hollandse March 10 te Nieuwe Pekela en is bereikbaar via telefoon: 0597-645280 of per e-mail. Meer informatie over Heeres Mechanisatie en Hydrauliek is vinden op hun website door hier te klikken. 

 

De periodieke SKL keuring van alle typen motorvatspuiten is wettelijk verplicht. Voor 22 december 2016 dienen alle motorvatspuiten minimaal 1 keer gekeurd te zijn. Voor eind 2014 moeten alle machines en installaties met een bouwjaar van 1996 en ouder (of waarvan het bouwjaar onbekend is) gekeurd te zijn, voor eind 2015 de machines met een bouwjaar voor 2000 en op 22 december 2016 moeten alle installaties van 3 jaar en ouder gekeurd zijn. Deze keuring moet dan elke drie jaar herhaald worden.

Meer informatie over deze keuringen is te vinden door hier te klikken.<<