Nieuw SKL keuringstation voor de keuring van spuitmachines in de glastuinbouw in Zuid-Holland


08-09-2015

Pritec Techniek en Montage B.V. in De Lier is per 8 september 2015 erkend als SKL-keuringstation voor de uitvoering van de periodieke keuring van spuitapparatuur in de glastuinbouw.

Pritec beschikt over de juiste testapparatuur en opgeleide keurmeesters om de keuringen van zowel motorvatspuiten (incl, spuitgeweren, spuitbomen, spuitmasten en robots) als LVM/Fog apparatuur op een goede manier uit te voeren. De keuringen kunnen zowel bij Pritec op de zaak als bij u op de tuin worden uitgevoerd.

Pritec Techniek en Montage is te vinden op de Kijckerweg 120 in De Lier, telefoon: 0174-513571 of via e-mail: info@pritec.nl. Meer informatie is ook te vinden op hun website: www.pritec.nl.

De SKL keuring van motorvatspuiten en de overige spuitapparatuur in de glastuinbouw is wettelijk verplicht op grond van regelgeving van het ministerie van EZ. De machines met bouwjaar 2000 en ouder moeten voor het eind van 2015 gekeurd zijn, de overige machines van 3 jaar en ouder moeten voor eind 2016 gekeurd zijn. Daarna is de keuringsfrequentie elke 3 jaar. Meer informatie over deze keuringen is te vinden door hier te klikken.<<